GTM-5NQ2VWFD
top of page
TOPP
michael-fousert-0962p7mcux4-unsplash.jpg
Artboard 41_1DONFlogoV4.png
Om

Debattene om Norges fremtid skal analysere, belyse og fremfor alt drøfte vesentlige temaer i en tid med gjennomgripende samfunnsendringer. Klima- og miljøutfordringene, pandemien, sosiale ulikheter og politisk polarisering er eksempler på eksistensielle utfordringer. Teknologiske nyvinninger, innovasjon og innsats for en mer bærekraftig økonomi viser samtidig store, nye muligheter.


Debattene om Norges fremtid er et demokratiprosjekt, der målet er å involvere flere miljøer på tvers av segmenter; fra næringsliv og politikk til kultur og forskning, frivillige aktører og lokalt engasjerte folk. For mange av dagens debatter domineres av elitene og er ofte konforme. Vi ønsker et bredere engasjement, ved å «ta hele landet i bruk» og også trekke på internasjonale ressurser og inspirasjon fra andre land. Vi skal slippe til «andre stemmer», kreativt i formen og dristig i substans

Les Nettavisens artikel om prosjektet her

PROSJEKTANSVARLIG
OG PROGRAMLEDER

Bente E. Engesland leder prosjektet Debattene om Norges fremtid, og vil reise rundt i landet for å fasiliteter rundebord og dialoger om de store utfordringene Norge møter i årene fremover. Hun tar også med seg en programleder fra området der debattene skapes. Ambisjonen er å slippe til flere stemmer lokalt og bringe aktører fra næringsliv, politikk og kultur sammen.

Bente har de siste årene jobbet mye med internasjonale og nasjonale spørsmål på høyt nivå, som kommunikasjonsdirektør i fornybarselskapet Statkraft og som CEO for Burson-Marsteller i Norge, et av verdens største kommunikasjonsselskaper. I disse rollene ledet hun mange konferanser og

debatter. Bente er også kjent som mangeårig redaktør i NRK, KK og Aftenposten, ikke minst som leder av valgsendinger og profilert kommentator.

Bente_E_Engesland_Prosjektansvarlig og P

Bente E Engesland

Episoder
lofoten-islands-norway-1920x1200-wallpap

EPISODE 1

det blå gullet

Les mer

PARTNERE

amedia.png
ferd-logo-vector.png
nfr_logo_arrangement.png
fritt-ord-logo-liggende-rgb_wide3.jpg
Kontakt
bottom of page